Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul Adrian Dobre a confirmat, sâmbătă, că municipalitatea ploieșteană a câștigat licitația pentru creșa Upetrom (VEZI DETALII).  Edilul a explicat, cu acest prilej, și de ce a fost mandatat să reprezinte administrația locală în cadrul achiziției fără a i se impune o sumă limită, prin Consiliul Local, dar și de ce Primăria Ploiești a considerat necesară această investiție.

 

"Creșa Upetrom este a ploieștenilor. Sunt bucuros să vă anunț că, ieri, am câștigat licitația pentru achiziția Creșei Upetrom din Ploiești, mai ales că am fost anunțați că va fi scoasă la vânzare cu o zi înainte de licitație, în cadrul procedurilor de insolvență a societății Upetrom. Am reușit, astfel, să readuc creșa în proprietatea ploieștenilor. Ei au construit-o, din banii și prin munca lor, a celor care au lucrat la Uzina 1 Mai", a anunțat primarul Ploieștiului, Arian Dobre, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a confirmat că suma cu care a fost făcută achiziția terenului de peste 2.500 mp și a imobilului de aproximativ  900 mp a fost de 1.337.000 de lei, ofertă care a depășit alte patru depuse în cadrul negocierii.

"1.337.000 lei reprezintă plata chiriei pentru aproximativ 7 ani de zile, chirie pe care Primăria Municipiului Ploiești o plătește lunar societății Upetrom (3000 euro/lună). Dar cel mai important este faptul că avem locuri asigurate pentru micuții ploieșteni, iar personalul va avea în continuare un loc de muncă stabil, dacă, in următoarea ședință, Consiliul Local va aproba achiziția", a mai precizat Adrian Dobre.

Edilul a fost mandatat să participe la licitație alături de viceprimarii Cristian Ganea și George Pană, fără ca Legislativul local să indice o sumă limită. "Nici nu ar fi fost posibil de altfel, orice sumă devenită publică prin HCL ar fi fost imediat aflată de ceilalți ofertanți interesați. În mod bizar, viceprimarul Ganea a renunțat în ultimul moment, iar la licitație am fost prezent doar eu cu George Pană. Am încredere că membrii Consiliului Local înțeleg oportunitatea, dar și necesitatea acestei achiziții. Să nu uităm că cererea pentru locuri la creșă este în continuă creștere în Ploiești", a mai comunicat edilul.

Back To Top