Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova a anunțat că a ajuns în faza de precontractare cu două proiecte depuse pentru accesarea de fonduri europene, pentru centrele de educație incluzivă de la la Filipeștii de Târg și Breaza.

 

"Construcția, reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea infrastructurii educaționale pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă, Comuna Filipeștii de Tîrg, județul Prahova” este un proiect estimat la o valoare de 7.845.823,48 de lei. 

Un proiect similar, depus pentru Centrul Școlar de Educație Incluzivă de la Breaza, are o valoare totală de 6.598.852,58 de lei.

Cele două au fost depuse spre finanțate de către Consiliul Județean Prahova în cadrul Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

"Cele două investiţii vor asigura spații adecvate necesităților copiilor cu nevoi speciale din cele două centre școlare de la Filipeștii de Tîrg și Breaza, prin care se urmărește îmbunătățirea infrastructurii educaționale, creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, în special pentru copiii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului, prin realizarea și amenajarea noilor săli de clasă, a cabinetelor medicale, a atelierelor de terapie și a celorlalte spații, astfel încât acestea să răspundă nevoilor specifice și individualizate ale copiilor, în raport cu tipul dizabilității", au anunțat reprezentanții CJ Prahova.

Foto: CJ Prahova

Back To Top