Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consilierii locali ploieșteni vor supune la vot, în ședința de joi, un proiect de hotărâre care vrevede alocarea a aproape 9,3 milioane de lei pentru lucrări de asfaltare în cartierul Mitică Apostol. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, care este și liderul organizație județene a PSD. Acesta a lansat un apel către toți consilierii locali, să voteze în favoarea proiectului.

 

"Miile de locuitori ai cartierului ploieștean Mitică Apostol așteaptă de ani buni ca administrația locală să își îndrepte atenția și asupra lor. Am fost abordat, de multe ori, de ploieșteni care locuiesc în acest cartier și care vor să intre în rândul lumii, să aibă parte de rețelele pe care ar fi trebuit să le aibă deja, de o bună bucată de vreme", a scris Toader pe pagina sa de Facebook.

Acesta a precizat c[ este vorba despre o alocare de peste 9 milioane de lei.

"Indiferent de culoarea politică, îi rog pe toți aleșii locali să voteze, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local al municipiului Ploiesti, pentru alocarea sumei de 9.299.895 lei în scopul demarării lucrărilor de asfaltare în cartierul Mitică Apostol. Acest proiect de hotărâre merită susținut cu unanimitate de voturi pentru că locuitorii din acest cartier plătesc impozitele și taxele reglementate la nivelul municipalității, însă nu beneficiază nici pe departe, după atâția ani, de condițiile pe care le merită!  Aștept de la consilierii locali, indiferent ce partid reprezintă, să trateze cu responsabilitate această situație și să dovedească că acționează în slujba cetățenilor! Oamenii s-au săturat de vorbe. Vor fapte!" a mai scris Bogdan Toader.

Foto: Facebook / Bogdan Toader

Back To Top