Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Au apărut primele utilaje la șantierul viitorului centru de radioterapie al Ploieștiului, a cărui construcție începe la doi ani după ce s-a vorbit, în municipiu, despre realizarea unei asemenea investiții, și după repetate blocaje.

 

Au început lucrările la centrul de radioterapie oncologică de la Spitalul Schuller, o investiție care le va da o șansă în plus bolnavilor de cancer din Prahova, nevoiți în prezent să caute loc pentru tratament în București sau Brașov.

Utilajele au apărut, la locul construcției, după aproximativ doi ani de amânări și blocaje.

lucrari radioterapie2

Luna trecută, viceprimarul municipiului, Cristian Ganea, și-a asumat semnarea declarației pe propria răspundere solicitate de ISU Prahova, un act în lipsa căruia demararea lucrărilor a mai fost amânată câteva luni (VEZI DETALII). Anterior, alte probleme au fost cu finanțarea (VEZI DETALII), deși nici stabilirea amplasamentului și nici găsirea unui diriginte de șantier (VEZI DETALII) nu au fost etape parcurse fără întârzieri de autoritățile locale

Termenului limită pentru finalizarea construcției este finalul acestui an (VEZI DETALII).

lucrari radioterapie3

Back To Top