Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, în şedinţa de la finalul săptămânii trecute, un proiect de hotărâre prin care terasele care îşi desfăşoară activitatea pe domeniul public vor beneficia de o reducere cu 50% a chiriilor percepute de municipalitate.

 

Măsura, care se va aplica până la 31 decembrie 2020, vine în contextul în care pandemia de coronavirus a afectat puternic acest domeniu de activitate, obligând patronii să închidă temporar restaurantele, în multe cazuri să trimită angajaţii în şomaj tehnic, să amâne deschiderea teraselor de vară şi, mai nou, să implementeze măsuri de siguranţă dacă vor deschiderea lor, măsuri care, automat, pe lângă distanţarea meselor şi reducerea numărului de scaune, presupun şi cheltuieli suplimentare pentru reamenajare.

Proiectul, propus de consilierii PSD, a vizat modificarea hotărârii mai vechi prin care fuseseră stabilite taxele şi impzitele locale pe 2020, el fiind aprobat acum cu 26 de voturi favorabile din tot atâtea posibile.

Back To Top