Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova a aprobat, în ședința din această săptămână, proiectul privind alocarea de fonduri pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea înființării rețelei distribuție gaze naturale în Slănic și opt comune din Prahova, în anul 2020.

 

"Se aprobă alocarea sumei de 790.000 lei din bugetul Județului Prahova, pentru anul 2020, în vederea realizării Studiului de Fezabilitate pentru investiția «Înființare rețea distribuție gaze naturale în comunele: Aluniș, Bertea, Cocorăștii Mislii, Cosminele, Dumbrăvești, Ștefești, Vărbilău, Vîlcănești și orașul Slănic», în anul 2020" prevede hotărârea prin care președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, este mandatat să semneze actul adițional la contractul de asociere încheiat între județul Prahova și localitățile amintite.

"În vederea ridicării potențialului economic a zonei de nord a județului precum și pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor, protecția mediului înconjurător prin reducerea poluării, protejarea stratului de ozon, conservarea pădurilor, este necesară alimentarea cu gaze naturale a acestei zone”,  precizează referatul de aprobare.

Localitățile incluse în proiect vor contribui la finanțarea acestuia în funcție de lungimea rețelei de distribuție aferentă fiecăreia dintre ele.

Back To Top