Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Orașul Slănic și opt comune din zonă sunt vizate deun amplu proiect de investiții care se referă la realizarea unei rețele de gaze de peste 300 de kilometri.

 

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că studiul de fezabilitate aferent proiectului este aproape gata, iar în câteva luni va fi lansată licitația pentru proiectare și execuție.

"Din toamnă, când documentația va fi gata, putem lansa procedura de achiziție destinată proiectării și execuției rețelei de distribuție a gazelor naturale pentru comunele Aluniș, Bertea, Cocorăștii Mislii, Cosminele, Dumbrăvești, Ștefești, Vărbilău, Vîlcănești și orașul Slănic.

 Vorbim despre o rețea de distribuție de circa 306 kilometri, estimată conform ridicărilor topografice din toate cele nouă localități de pe Valea Slănicului.

Lucrările sunt finanțate în cadrul unui contract de asociere încheiat între Consiliul Județean Prahova și localitățile Aluniș, Bertea, Cocorăștii Mislii, Cosminele, Dumbrăvești, Ștefești, Vărbilău, Vîlcănești și orașul Slănic.

 Contribuția financiară a CJ Prahova pentru realizarea studiului de fezabilitate destinat înființării rețelei de distribuție a gazelor naturale în cele nouă localități a fost aprobată în ședința ordinară din luna mai, respectiv suma de 790.000 de lei. Fiecare dintre cele nouă localități are contribuția proprie calculată în funcție de lungimea rețelei estimate de distribuție a gazelor naturale, în total fiind vorba despre 270.000 de lei", a precizat Bogdan Toader.

Documentația tehnică prevede că rețeaua de distribuție va fi împărțită astfel:

* Orașul Slănic – 54,73 km

* Comuna Aluniș – 35,44 km

* Comuna Bertea – 37,76 km

* Comuna Cocorăștii Mislii – 21,05 km

* Comuna Cosminele – 16,31 km

* Comuna Dumbrăvești – 38,95 km

* Comuna Ștefești – 24,29 km

* Comuna Vărbilău – 46,12 km

* Comuna Vîlcănești – 31,51 km.

Foto ilustrație

Back To Top