Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Joi se deschide o nouă sesiune de depunere a proiectelor pentru atragerea de fonduri europene în vederea creării de reţele de internet WiFi. Primăriile din România pot primi sprijin nerambursabil de până la 15.000 de euro, pentru deschiderea unor puncte de conectare gratuită la internet fără fir.

 

În sesiunile anterioare, mai multe primării din Prahova au primit fonduri, iar acum preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, a lansat un apel către autorităţile locale, rugând primarii să se grăbească. "O nouă șansă de acces gratuit la internet, pentru locuitorii județului nostru! Pentru că accesul la internet și-a dovedit utilitatea în perioada restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, autoritățile publice locale au o nouă șansă de a instala rețele wireless gratuite în spațiile publice! Așadar, dragi reprezentanți ai primăriilor prahovene, pregătiți-vă să obțineți fonduri europene în acest scop! Trebuie însă să vă grăbiți, pentru că finanțarea de la Comisia Europeană se acordă după principiul «primul venit, primul servit!». Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să accesați https://wifi4eu.ec.europa.eu/#/home și să urmați pașii pentru solicitarea de fonduri", a transmis Bogdan Toader pe pagina sa oficială de Facebook, într-un mesaj adresat primarilor din Prahova.

"Mâine, se lansează o nouă cerere de proiecte la nivel european pentru obținerea unui cupon valoric de 15.000 de euro destinat instalării de echipamente Wi-Fi în spații publice de pe teritoriul localităților unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită. Dar oferta este valabilă doar 24 de ore! Din județul Prahova, sunt înregistrate 81 de localități în programul #WIFI4EU, însă doar câteva au accesat și au și obținut cupoanele valorice de 15.000 de euro, astfel încât locuitorii să beneficieze de internet gratuit în clădirile publice și/sau în alte spații, precum parcurile", a mai declarat preşedintele Consiliului Judeţean, dând exemplul localităţii Fântânele.

 

Back To Top