Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarii orașelor Sinaia, Azuga, Comarnic, Râșnov, alături de președintele Consiliului Județean Brașov, au semnat actul constitutiv și statutul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Valea Prahovei în Acțiune”. Primul obiectiv major asumat de aceștia este proiectul autostrăzii Comarnic - Brașov.

 

Evenimentul a avut loc la Primăria Sinaia, în prezența lui Mihail Veștea, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, iar inițiativa este, în opinia președintelui ADI „Valea Prahovei în Acțiune", Vlad Oprea, "un nou capitol al guvernării locale"

"Avem datoria de a sprijini autoritățile centrale în dezvoltarea României. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Valea Prahovei în Acțiune» este răspunsul la nevoile comune exprimate de comunitățile locale care își doresc un viitor sustenabil. Proiectele pe care le vom dezvolta vor avea un impact major în creșterea calității vieții localnicilor. Primul proiect major pe care ni-l asumăm este Autostrada Comarnic-Brașov. Avem tot sprijinul Guvernului României pentru a-l duce la bun sfârșit. Până când vom parcurge kilometrii de autostradă vom lucra la proiectele integrate de mobilitate urbană, turism, servicii publice inteligente, mediu și mai ales sustenabilitate economică. Toți cei care semnează astăzi au arătat grija față de comunitățile lor, ceea ce mă face să-mi exprim încrederea în rezultatele asociației”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Ceilalți edili au punctat, la  rândul lor, importanța pe care realizarea acestui obiectiv ar avea-o pentru dezvoltarea turistică și nu numai a localităților pe care le reprezintă.

„Autostrada București - Brașov, în special tronsonul Comarnic-Brașov este cel mai îndelung așteptat proiect de infrastructură rutieră din țară. Alături de Aeroportul Internațional Ghimbav-Brașov, care se realizează de către Consiliul Județean Brașov, o autostradă care să lege Capitala de municipiul Brașov va contribui esențial la dezvoltarea întregii Văi a Prahovei, a județului Brașov și a regiunii din care acesta face parte. Nu în ultimul rând, primii beneficiari ar fi numeroșii turiști care astăzi sunt obligați să stea în trafic pe DN 1 atât la dus, cât și la întors. De aceea, consider de bun augur înființarea acestei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară și sper să împlinească atât așteptările noastre, ale autorităților locale, cât și ale cetățenilor”, a subliniat și Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov și membru al ADI „Valea Prahovei în Acțiune".

adi valea prahovei2

Foto: Primăria Sinaia

Back To Top