Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

În 2018, Primăria Ploieşti a semnat un acord-cadru, pentru achiziţia în 24 de luni a 50 de autobuze diesel noi, motorizare Euro VI, de la o fabrică din Ciorogârla. Autorităţile locale au adus în municipiu 10 bucăţi imediat după semnarea contractului, 8 în 2019 şi acum au alocat fonduri pentru încă 10, ducând astfel totalul autobuzelor cumpărate la 28. Consiliul Local Ploieşti a aprobat vineri alocarea fondurilor, după o şedinţă care, din punct de vedere politic, a răsturnat situaţia cu care eram obişnuiţi în ultimii patru ani.

 

Banii pentru achiziţia celor 10 autobuze, peste 9 milioane de lei, provin din plata de aproape 36 de milioane încasată de municipalitate de la Telekom, ca primă tranţă din reeşalonarea aprobată în primăvară, după ce Serviciul Finanţe Locale a câştigat un litigiu în dauna companiei de comunicaţii. Odată cu achiziţia programată acum, Primăria Ploieşti va ajunge la 28 de autobuze din totalul de maxim 50 prevăzute în acordul-cadru, în contextul în care autorităţile explicaseră încă de anul trecut că, potrivit contractului, nu sunt obligate să ajungă la valoarea maximă.

"Am alocat astăzi, în ședința Consiliului Local, 9,1 milioane lei pentru achiziția a 10 autobuze noi. Am anunțat, încă de anul trecut, că voi face tot posibilul să completăm parcul auto. Din fericire, câștigarea celor aproximativ 50 de milioane de lei de către SPFL, în urma procesului cu Telekom, ne oferă posibilitatea, acum, să cumpărăm 10 autobuze noi", a explicat primarul Adrian Dobre imediat după şedinţa de vineri a forului legislativ ploieştean, şedinţă care a adus un moment bizar, în care proiectul de rectificare propus de edil a fost susţinut de rivalii politici de la PSD, în timp ce aleşii PNL, colegii lui de partid, au propus amânarea.

Consilierii PSD n-au ratat momentul şi au transmis tot vineri un comunicat de presă în care i-au ironizat pe consilierii PNL, vorbind despre un "moment istoric" şi dând de înţeles că l-au abandonat pe Dobre şi că deja îşi fac calculele pentru viitorul mandat: "Grupul Consilierilor Locali ai PSD Ploiești este uimit de faptul că aleșii PNL și-au abandonat propriul primar și nici măcar nu mai sunt interesați de problemele reale ale ploieștenilor. În ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești, de astăzi, consilierii liberali au cerut amânarea achiziției a încă 10 autobuze noi, ignorând situația reală a parcului auto de la TCE. A fost extrem de greu să îi convingem pe colegii noștri că ploieștenii au nevoie de autobuze ACUM, nu după viitoarele alegeri locale! Nu am crezut vreodată că vom trăi momentul istoric în care primarul LIBERAL Adrian Dobre să le mulțumească reprezentanților PSD pentru faptul că au înțeles să respecte nevoia ploieștenilor de a circula cu mijloace de transport noi! Nu putem transforma problemele Ploieștiului în războaie electorale și nici nu putem amâna rezolvarea unor nevoi reale ale ploieștenilor pentru că…ar da mai bine să fie “găsite” soluții după alegerile locale!".

Back To Top