Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

"Manoperă supraevaluată" - este concluzia unui raport întocmit de Curtea de Conturi în 2013, în urma unui control care a vizat lucrările la spaţii verzi efectuate de SGU Ploieşti la comanda municipalităţii. Practic, conform raportului, SGU a păgubit bugetul local cu puţin peste 2,7 milioane de lei. La aproape şapte ani şi jumătate de la primirea raportului, autorităţile ploieştene au discutat un proiect de hotărâre prin care propria societate va primi o eşalonare generoasă.

 

Practic, conform documentului propus în dezbatere la şedinţa de joi a Consiliului Local, SGU va beneficia de o eşalonare întinsă pe 120 de luni, cu o perioadă de graţie de 24, ceea ce înseamnă că societatea administraţiei locale, care deja are eşalonări şi cu ANAF-ul sau Finanţele Locale şi nu traversează cele mai bune momente, a beneficiat acum de clemenţă din partea autorităţilor.

"Conform Deciziei nr. 123/16.01.2013 a Curţii de Conturi a României - Camera de Conturi Prahova, în anul 2013 s-a constatat că municipiul Ploieşti a decontat din bugetul local pentru lucrări pe spaţii verzi care exced cadrului legal în vigoare. Astfel, s-a constatat un prejudiciu în cuantum de 2.707.917,07 lei reprezentând manoperă supraevaluată", se arată în documentaţia care a însoţit proiectul de hotărâre.

Back To Top