Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Zeci de ploieșteni din cartierul ploieștean Mitică Apostol au participat, marți seară, la o întâlnire cu autoritățile locale și județene, o inițiativă a Cristinei Toma Cochinescu. Aceasta a dorit să-i aducă pe edili în fața cetățenilor, pentru a afla, chiar de la aceștia, problemele cu care se confruntă zi de zi, în ceea ce privește infrastructura și siguranța, respectiv să le răspundă oamenilor cu privire la planurile municipalității pentru această zonă a Ploieștiului.

 

La întâlnirea de aseară au participat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, și viceprimarul Cristian Ganea.

"Nu avem asfalt, nu avem canalizare - există niște racorduri, dar nu beneficiem de canalizare - și o mică parte dintre noi este racordată la rețeaua de alimentare cu apă a orașului. În privința secției de Poliției, da, există, ceea ce nu s-a mai întâmplat de ani buni, dar de cele mai multe ori mașinile staționează, nu patrulează", a spus Cristina Toma Cochinescu, solicitându-le autoritățile prezente să detalieze ce proiecte există pentru cartierul Mitică Apostol, care este stadiul implementării acestora, dar mai ales "bugetele și termenele" prevăzute.

"În urma discuțiilor avute cu Apa Nova, încă de acum un an și jumătate, am avut o propunere din partea societății, privind realizarea, pe cheltuiala operatorului, a rețelei de alimentare și legarea rețelei de canalizare de ce a a Ploieștiului, astfel încât ea să devină funcțională. Din păcate, lucrurile au durat atât de mult pentru că Apa Nova a dorit și o prelungire a contractului, pe 10 ani. Aspectele au fost discutate inclusiv printr-o comisie de negociere la nivelul Consiliului Local, dar care nu a dus la nimic concret. În urma ultimelor discuții, Apa Nova a înțeles situația acestui cartier și a venit cu o propunere constând în trei variante, vizând realizarea conexiunii cu rețeaua de canalizare a Ploieștiului, în jur de 2,2 milioane de euro. A doua propunere care presupune și introducerea rețelei cu apă, fără racorduri, înseamnă 4 milioane de euro, iar cu cele aproximativ 700 - 800 de racorduri ar însemna un proiect în valoare totală de cinci milioane de euro. Pe de altă parte, în CL s-a aprobat alocarea unei sume de aproximativ 9,5 milioane de lei, pentru începerea lucrărilor de asfaltare", a declarat primarul Adrian Dobre.

Declarațiile integrale pot fi văzute aici.

"Am încercat, cu pași mici, să fac ceva pentru acest cartier. Am reușit parțial, dar mai sunt multe de făcut până când ploieștenii de aici vor beneficia de aceleași condiții de locuit ca și cetățenii din alte cartiere. Am reușit să extind rețeaua de apă, cea de alimentare cu gaze, am demarat canalizarea și cu ajutorul lui Dumnezeu, mâine voi merge în cartier cu specialiști pentru a stabili cum putem demara rapid asfaltarea străzilor.

Pași mici, picături de apă într-un cartier care are un ocean de probleme...

Promit doar că peste o lună, așa cum au cerut ploieștenii din Mitică Apostol, mă voi reîntâlni cu oamenii de aici și vom vedea dacă am reușit să începem asfaltarea sau nu", a spus și vicele Cristian Ganea, după întâlnirea cu ploieștenii din Mitică Apostol.

Back To Top