Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Spitalul Orășenesc Sinaia dispune, de acum, de heliport, dotare de care nu beneficiază nici măcar cea mai mare unitate sanitară din Prahova.

 

Discuțiile cu privire la realizarea unui heliport la Spitalul Județean de urgență Ploiești au început acum mai bine de 15 ani, iar în 2005 a existat inclusiv o hotărâre de Consiliu Local pentru aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu care includea o asemenea amenajare. Inițiativa nu s-a concretizat nici până în prezent, cel puțin la Ploiești. Înaintea Județeanului are heliport Spitalul Orășenesc Sinaia.

Primarul stațiunii, Vlad Oprea, a anunțat că obiectivul a fost finalizat. În acest moment, transportul unui pacient de la Sinaia la București se poate face în numai 20 de minute.

"S.O.S intră în rețeaua națională de heliporturi.

Aici. Încet. Opriți motoarele.

20 de minute Sinaia-București. Fiecare secundă contează! Heliportul Spitalului Orășenesc Sinaia e gata", a scris Vlad Oprea, pe pagina sa de Facebook.

Heliportul va deservi nu doar SInaia, ci toate localitățile de pe Valea Prahovei.

Back To Top