Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Dintr-o retrocedare în alta. Consiliul Judeţean Prahova vrea să reia negocierile pentru cumpărarea fostei Case a Căsătoriilor din Ploieşti, retrocedată cu peste un deceniu în urmă, intenţia de acum fiind ca în imobilul istoric de pe Bulevardul Independenţei să fie mutat Muzeul "Ion Luca Caragiale", care funcţionează tot într-o clădire retrocedată.

 

Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a forului legislativ judeţean a apărut un proiect de hotărâre iniţiat de preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, pentru constituirea unei comisii speciale care va avea sarcina să analizeze şi să verifice oportunitatea "de achiziţionare a imobilului în vederea transformării acestuia într-un spaţiu propice pentru relocarea Muzeului I.L. Caragiale". Propunerea vine în contextul în care muzeul funcţionează tot într-o clădire retrocedată, cu obligaţia de păstrare a destinaţiei actuale până în noiembrie 2024. După acel termen ar fi posibil să se ajungă la evacuare, însă autorităţile încearcă să găsească din timp un nou sediu. Comisia specială va avea cinci membri şi, conform proiectului de hotărâre publicat pe site-ul instituţiei, va trebui să prezinte un raport în faţa Consiliului Judeţean în termen de 30 de zile.

Şi fosta locuinţă a lui Radu Stanian, naţionalizată şi transformată ulterior în sediu pentru serviciul de stare civilă, ajunsă să fie cunoscută de mai toţi ploieştenii drept Casa Căsătoriilor, a fost retrocedată în urmă cu peste un deceniu. De atunci a trecut prin câteva schimburi de proprietari, iar autorităţile ploieştene şi ulterior conducerea CJ au încercat de mai multe ori s-o răscumpere, însă de fiecare dată fără succes.

Back To Top