Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Cedate către actualul club de fotbal acum câţiva ani, stema şi mărcile legate de imaginea "Petrolul Ploieşti" s-ar putea întoarce la Primărie, după ratarea promovării în Liga 1. Ca să evite acest lucru, autorităţile locale propun o prelungire a înţelegerii. Toate taberele din Consiliul Local s-au arătat de acord cu ideea ca actualul club să poată în continuare să folosească însemnele oficiale, singurele neînţelegeri ţin de varianta prin care ar urma să se întâmple acest lucru.

 

Discuţia despre mărcile Petrolul vine în contextul în care, în momentul în care le-a primit de la Primărie, clubul de fotbal şi-a asumat o serie de obiective de performanţă, care includeau, printre altele, revenirea cât mai rapidă în primul eşalon. Cum echipa tocmai a ratat, matematic, şi ultima şansă de a promova la finalul acestui sezon, întregul contract risc să se încheie de drept. Autorităţile susţin ideea de a continua pe drumul de până acum, iar consilierul PNL Gheorghe Sârbu a propus, în şedinţa de astăzi a forului legislativ, să existe o prelungire cu un an, maxim doi, dar care să aducă şi o sporire a obiectivului de performanţă, care în primul an în Liga 1 să nu mai vizeze primele zece locuri, ci primele opt: "Campionatul se termină duminică. În aceste condiţii, hotărârea Consiliului Local îşi va produce efectul, de aceea vin în faţa dumneavoastră cu propunerea să facem de urgenţă, săptămâna viitoare, marţi sau miercuri, o şedinţă extraordinară prin care să prelungim acel contract, cu un an sau maxim doi, şi să stabilim criterii ca în primul an să promoveze iar în al doilea să fie în primele opt locuri".

La rândul său, consilierul PSD George Botez a declarat că a schiţat un proiect de hotărâre, care ca principiu vizează tot păstrarea mărcilor la actualul utilizator, dar ca soluţie juridică pune mai puţin accentul pe criteriile de performanţă şi mai mult pe contextul pandemiei. "În proiectul pe care l-am făcut public aseară am spus că, în opinia mea, din cauză de COVID, au jucat aşa cum au jucat. Din punctul meu de vedere, ca avocat, este un caz de forţă majoră. A nu continua sau a lua marca de unde este acum este după părerea mea o greşeală capitală. Nu ştiu dacă o să rezonez cu dumneavoastră la a prelungi termenul de patru ani. La ce rezonez este să înlăturăm acea cerinţă de performanţă care nu a fost îndeplinită, în aşa fel încât, la anul, această echipă, bine condusă, cu sprijinul suporterilor şi al tuturor factorilor care au dreptul să se implice acolo, să ajungă în Liga 1", a declarat George Botez, care a adăugat şi că va insista ca echipa de fotbal senior propusă la CSM Ploieşti să nu mai fie creată, ca să nu existe temeri că s-ar putea dori crearea unui substitut pentru clubul actual.

Back To Top