Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Nevoit să pună în aplicare hotărârea Consiliul Local privind regulamentul de închiriere a locurilor de la blocuri, chiar dacă s-a arătat în mai multe rânduri nemulţumit de document, primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a anunţat că va aplica regulamentul pentru început într-o parcare aglomerată, ca proiect-pilot.

 

Într-o declaraţie făcută zilele trecute, edilul a anunţat că va urmări reacţiile ploieştenilor şi va lăsa practica să decidă dacă regulentul este sau nu bun, arătând că, pentru moment, nu-şi pune deloc mari speranţe în acest proiect.

„Prefer să mă conduc după practică, nu după teorie, motiv pentru care într-un cvartal de bloc - cel mai aglomerat sau unul dintre cele mai aglomerate - o să încercăm să implementăm acest regulament în forma lui actuală şi vedem ce o ieşi. Eu nu cred că va ieşi bine. Eu aş alege, de exemplu, parcarea din zona Dealul cu Poatră din Malu Roşu”, a declarat Andrei Volosevici.

Back To Top