Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că pentru anul viitor e programată o reconfigurare a străzii Basarabilor, situată în centru, aici urmând să fie amenajate mai multe locuri de parcare, în contextul în care aici se parchează adesea neregulamentar, iar zona este printre "preferatele" echipajelor de blocări de la SGU. În acelaşi context, pentru viitorul apropiat sunt în plan două parcări mari, una în zona Democraţiei şi una în cartierul Malu Roşu, pe strada Dealu cu Piatră.

 

În privinţa străzii Basarabilor, Andrei Volosevici a anunţat că vrea să fie amenajate locuri de parcare în spic, cel puţin pe tronsonul situat între Erou Călin Cătălin şi Romană, ceea ce presupune, implicit, revenirea la circulaţia într-un singur sens. Măsura vine în condiţiile în care locatarii blocurilor din vecinătate s-au plâns adesea din cauza lipsei locurilor de parcare. Tot aici găsim foarte des maşini parcate neregulamentar, lăsate nu neapărat de riverani, ci mai degrabă de cei care au nevoie să ajungă la magazinele ori notariatul din zonă sau la sediul secundar al Serviciului de Finanţe Locale. De când s-au înmulţit indicatoarele care interzic oprirea, dar şi "vizitele" celor de la SGU, mulţi şoferi au început să-şi urce maşinile în totalitate pe trotuar. De altfel, situaţia e "imortalizată" şi de serviciul Street View al celor de la Google, care a surprins cel puţin zece maşini parcate la un pas de blocuri, "dublate" de alte câteva autoturisme lăsate pe carosabil (foto).

"Ca prioritate a anului viitor, strada Basarab, pe zona dintre strada Romană şi Strada Erou Călin Cătălin, va fi parcare în spic ca să se termine cu certurile, cu blocajele, cu blocările. Evident, o monitorizare mult mai atentă a modului în care se parchează este necesară", a declarat Andrei Volosevici într-un interviu pentru Agerpres, în care a mai precizat că pregăteşte planuri pentru o parcare pe două niveluri în zona Democraţiei, dar şi pentru un în zona Dealu cu Piatră, cea din Malu Roşu fiind, practic, continuarea unui proiect pe care l-a avut în vedere şi în primul său mandat, abandonat de cei care i-au urmat la conducerea Primăriei.

 

Back To Top