Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Daniel Nicodim, din partea PNL, şi Magdalena Trofin, din partea USR, sunt noii viceprimari ai municipiului Ploieşti, aleşi în şedinţa de vineri a Consiliului Local, la o lună şi jumătate de la alegerile locale.

Daniel Nicodim, vicepreşedintele Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, candidatul aflat pe locul doi pe lista PNL pentru Consiliul Local, după Andrei Volosevici, a vorbit despre solidaritate, făcând un apel către consilierii opoziţie pentru renunţarea la dezbaterile strile, politizate, care au marcat alte mandate. El a vorbit şi despre onoarea de a face echipă cu Andrei Volosevici, pe care l-a numit "cel mai bun primar al Ploieştiului din ultimii 30 de ani". "În primul rând mulţumesc ploieştenilor pentru votul din 27 septembrie, vă mulţumesc dumneavoastră, celor care mi-aţi acordat această mare onoare, de a fot viceprimar, n-am să vă dezamăgesc. Am la rându-mi deosebita onoare să fac echipă cu cel mai bun primar al Ploieştiului din ultimii 30 de ani. Vom avea în vedere atât lucrurile mărunte care trebuie făcute, cât şi proiectele mari, grandioase, vom fi tot timpul în contact cu cetăţenii, pentru că aici este cheia unei bune administraţii. În ceea ce priveşte vremurile pe care le traversăm, vreau să fac un apel la dumneavoastră şi în special la consilierii din opoziţie, să înţelegeţi că solidaritatea contează foarte mult în aceste timpuri grele, sunt convins că experienţa dumnavoastră şi buna-credinţă vor face ca această administraţie să fie una dedicată ploieştenilor şi nu dezbaterilor politice sterile", a declarat Daniel Nicodim, imediat după alegerea sa în funcţia de viceprimar, cu 21 de voturi pentru, un vot nul şi patru împotrivă.

Cel de-al doilea candidat, Magdalena Trofin, a primit 20 de voturi favorabile. Au mai fost două nule şi patru împotrivă. "Este esențial să înțelegem că ploieștenii sunt mâhniți și dezamăgiți de starea orașului, de mizerie, de corupție, de incompetență, de lipsa de calitate a serviciilor publice. Mandatul nostru este să schimbăm fundamental fața și fondul orașului. Dacă ne rezumăm la cârpeli și peticeli, ne vom fi ratat mandatul. Peste 4 ani, îmi doresc ca ploieștenii să fie mândri, cu motive concrete, de orașul lor", a declarat Magdalena Trofin.

La finalul şedinţei, primarul Andrei Volosevici a avut un mesaj mobilizator pentru toţi consilierii, în nota discursului pe care l-a ţinut şi după instalarea să în funcţie: "Suntem 28 de primari, 28 de viceprimari şi 28 de consilieri locali, asta este părerea mea despre modul în care trebuie să ne comportăm în administraţie. Toţi suntem trimişi în funcţii de ploieşteni, nu are niciun fel de legătură procentul, din punctul meu de vedere toată lumea trebuie să treacă la treabă în mod constructiv".

"Actualitatea Prahoveană" a transmis în direct şedinţa. Video AICI!

Back To Top