Categorie: Administraţie

Clubul Sportiv Municipal a demarat, cu sprijinul administraţiei locale, lucrări de reparaţii la acoperişul Sălii "Leonard Doroftei", cea care găzduieşte de altfel sediul CSM. Aici au apărut, în special la zona de birouri, infiltraţii de proporţii.

 

Apa a trecut prin acoperiş, afectând tavanul şi pereţii de la ultimul etaj şi scurgându-se, pe anumite porţiuni, până la parter. Sunt probleme evidente şi la exteriorul clădirii, o parte din faţadă fiind scorojită şi prezentând de asemenea urmele unor infiltraţii. Problema a fost semnalată de acum câteva luni, însă până acum nu s-au luat măsuri, în contextul cunoscutelor probleme bugetare de la nivelul Clubului Municipal. După două şedinţe ale Consiliului Local care au adus suplimentări bugetare succesive, CSM a reuşit să comande începerea lucrărilor de reparaţii.

"Încercăm să remediem cât mai repede situaţia, astfel încât copiii să îşi poată desfăşura antrenamentele în condiţii cât mai bune, iar activitatea Clubului Sportiv Municipal să nu aibă de suferit. S-au alocat fonduri de urgenţă pentru aceste lucrări", a declarat viceprimarul municipiului Ploieşti, Dan Nicodim.

Potrivit conducerii CSM Ploieşti, acum se montează schelele, iar lucrările vor viza schimbarea membranei, demontarea aparatului de ventilaţie, înlocuirea jgheaburilor şi burlanelor şi refacerea hidroizolaţie. De asemenea, aceştia mai spun că până acum nu au avut loc lucrări la acoperişul sălii, în condiţiile în care sala a fost dată în folosinţă în 2002.

Directorul interimar al CSM Ploieşti, a anunţat că au fost comandate lucrări de înlocuire a jgheaburilor şi burlanelor şi la Stadionul "Ilie Oană", după ce au apărut probleme la corpurile de clădire situate pe colţuri.

Back To Top