Categorie: Administraţie
Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a dispus efectuarea, în regim de urgenţă, a unor lucrări de refacere a sistemelor pluviale existente la nivelul a două baze sportive importante ale oraşului nostru, respectiv la Sala “Leonard Doroftei” şi la corpurile de clădire aflate pe colţurile Stadionului “Ilie Oană”. Astfel, astăzi au demarat lucrările de refacere a sistemului pluvial ce deservește clădirea Sălii “Leonard Doroftei”, care constau în înlocuirea burlanelor, jgheaburilor și a bordurilor ce alcătuiesc acest sistem, anunţă Primăria într-un comunicat de presă.
 
Totodată, joi, la nivelul acestei baze sportive vor demara şi lucrările de refacere a hidroizolației, a mai anunţat municipalitatea, precizând şi că, tot de mâine, la nivelul Stadionului "Ilie Oană", respectiv la corpurile de clădire situate pe colţuri, se vor înlocui jgheaburile, lucrare ce va fi executată cu ajutorul unei firme de alpinişti utilitari.
 
 
 
“Cele două baze sportive au întâmpinat probleme serioase în perioada ultimelor ploi. Sistemele pluviale actuale sunt deteriorate, ceea ce cauzează pătrunderea precipitaţiilor în clădiri şi afectarea, în timp, a acestor structuri. Estimăm ca până la finalul acestui an să încheiem aceste lucrări. Aşa cum am mai declarat, îmi doresc să susţinem aceste baze sportive active şi este nevoie de o redresare a situaţiei. Aceste lucrări se impuneau şi vor ajuta, pe viitor, la desfășurarea în condiţii bune a activității sportive” a declarat, în acest context, primarul Andrei Volosevici.

Back To Top