Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

S-au finalizat lucrările îndelung întârziate la blocurile de lângă Gara Ploieşti Vest, cu tot cu recepţia, iar autorităţile au anunţat că la finalul acestei luni primele 20 de apartamente, din totalul de 120, vor fi repartizate unor familii evacuate din case care fuseseră naţionalizate de regimul comunist şi ulterior retrocedate.

 

Primarul Andrei Volosevici a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că noii locatari se vor putea muta între Crăciun şi Revelion, cel mai probabil pe 28 decembrie. El a precizat că, după trierea mai atentă a dosarelor depuse, doar 20 de familii au fost acceptate. „Apartamentele respective sunt destinate celor evacuaţi din case naţionalizate. Noi am găsit o listă de 130 de familii şi 120 de apartamente, după care am început să «periem», în conformitate cu criteriile legale. Undeva între Crăciun şi Revelion, estimarea noastră este că undeva pe data de 28 decembrie, vom reuşi ca 20 de beneficiari care se încadrează să intre în acele locuinţe. Prefer să nu spun care sunt intenţiile noastre ulterioare, pentru că trebuie să luăm un anumit acord juridic din diverse zone. Celelalte 110 familii nu s-au încadrat, între timp îşi găsiseră altceva sau nu mai îndeplineau condiţiile. Am solicitat o analiză foarte clară, în Comisia nr. 5, cu ajutorul ASSC-ului, pentru a verifica foarte serios dosarele, pentru că nu vreau să existe suspiciuni”, a declarat Andrei Volosevici.

Primarul a anunţat că există intenţia de schimbare a destinaţiei pentru o parte din unităţile locative, însă pentru acest lucru e nevoie de acceptul autorităţilor centrale, după ce o parte din lucrări a fost realizată cu sprijinul fondurilor guvernamentale, acordate cu specificarea clară a destinaţiei de locuinţe pentru persoane evacuate. „Avem nevoie de locuinţe sociale, avem nevoie de locuinţe pentru situaţii de urgenţă, mai avem nevoie de anumite locuinţe pentru un proiect la care nu am renunţat - şi cred că am acordul Consiliului Local - prin care un anumit număr de locuinţe să fie dat medicilor. Este acel proiect pe care doream să-l implementez în 2012 şi pe care în mod sigur reuşesc să-l implementez acum, şi anume un pachet pentru medici, pentru că există o problemă şi pentru că trebuie să atragem să lucreze în Ploieşti oameni de specialitate, care ne ajută. Şi uitaţi ce probleme şi ce necesitate avem în momentul acesta, în pandemie! Mi-am dorit ca vreo 20 de apartamente să meargă pe pachetele pe care le putem oferi medicilor, dar trebuie să ne luăm toate acordurile juridice de la toate instituţiile”, a adăugat primarul, specificând că, în lipsa acordurilor despre care vorbea, schimbarea de destinaţie nu se va putea concretiza.

Back To Top