Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, în şedinţa de astăzi, şase proiecte de hotărâre pentru intrarea în parteneriat cu mai multe primării, cu intenţia de finanţare în comun a unor studii de fezabilitate pentru introducerea reţelelor de gaze naturale.

 

Localităţile vizate, aşa cum apar proiectele pe ordinea de zi a şedinţei, sunt Teișani, Izvoarele și Măneciu, în primul proiect, respective Talea, Adunați, Secăria, Șotrile și Valea Doftanei în al doilea, Cerașu, Bătrâni, Starchiojd, Posești, Ariceștii Zeletin și Cărbunești în al treilea, Șoimari, Chiojdeanca, Salcia, Apostolache, Gornet Cricov, Tătaru și Sângeru în al patrulea, Lapoș, Jugureni, Călugăreni, Fântânele, Vadu Săpat și Gura Vadului în următorul şi, în fine, Colceag, Fulga, Boldești Grădiștea și Sălciile în ultimul.

Sumele cu care va participa Consiliul Județean Prahova la finanțarea investițiilor prevăzute va fi stabilită prin hotărâri ulterioare.

Toate cele șase proiecte au fost adoptate cu unanimitate. În plus, președintele CJ, Iulian Dumitrescu, a anunţat că a avut discuţii cu reprezentanţii Transgaz şi Distrigaz, și a dezvăluit că aceștia care au arătat fost interesați să realizeze investiţii care ţin de ei, în aceste zone.

Back To Top