Categorie: Administraţie

Primăria Sinaia a anunțat că, în 2021, vor fi aplicate taxe cu 20% mai mici pentru anumiți operatori economici din stațiune, conform unei hotărâri adoptate, în această săptămână, de Consiliul Local.

 

Taxa redusă va fi aplicată operatorilor economici care prestează activități cuprinse în clasa 561 – RESTAURANTE, 563 – BARURI și alte activități de servire a băuturilor, 932 – ACTIVITĂȚI RECREATIVE ȘI DISTRACTIVE.

„Propunerea de reducere a taxei de alimentație publică care se va colecta în 2021, inițiată de Primarul Vlad Oprea, a fost aprobată în ședința Consiliului Local. Inițiativa vine în contextul în care, din cauza pandemiei de COVID-19, multe firme sinăiene au fost nevoite să își limiteze sau chiar și-au suspendat activitatea”, au explicat reprezentanții administrației locale.

taxe reduse sinaia horeca

”Firmele din Sinaia s-au confruntat cu multe dificultăți financiare și incertitudini, în special cele din domeniul HoReCa. Pentru a veni în sprijinul lor, reducem cu 20% taxa de alimentație publică pentru anul 2021”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Back To Top