Categorie: Administraţie

Perioada de valabilitate a restricțiilor impuse privind circulația pe unele poduri din Ploiești, care prezintă risc de prăbuşire, a a fost prelungită. Marți, administrația locală a anunțat și noi măsuri privind astfel de obiective de pe raza municipiului.

 

Termenul referitor la închiderea  totală, în regim  de  urgență, a traficului  auto și pietonal (VEZI DETALII), a fost prelungit până luni, 4 ianuarie, în următoarele zone: Podul peste pârâul Dâmbu care face legătura între str. Muzelor – str. Apelor; Podul peste pârâul Dâmbu care face legătura între str. Cometului – str. Apelor; Podul peste pârâul Dâmbu care face legătura între str. Oborului – str. Cornățel; Podul peste pârâul Dâmbu în dreptul depozitului Kober; Pasarela ce face legătura între str. Neajlov – str. Apelor; Pasarela ce face legătura între str. Bădești – str. Cornățel; Pasarela ce face legătura între str. Cornățel și sensul giratoriu de la Dedeman. Tot în regim de urgență,  se va închide traficul  pietonal,  pe  pasarela  ce  face  legătura  între  strada Bădești – strada Apelor, au mai anunțat, marți, reprezentanții municipalității.

“De asemenea, s-a stabilit  restricționarea traficului rutier, pe podul de peste pârâul Dâmbu din strada Ștrandului (zonă AFI) și pe strada Mihai Bravu – 1 bandă pe sens cu restricționarea vitezei la 30km/h, precum și amplasarea unor indicatoare rutiere cu semnificația ″Drum cu denivelări″ sau ″Denivelări pentru limitarea vitezei″. Se vor monta relantisoare pe fiecare sens pe podul de peste Dâmbu (sens giratoriu AFI / strada Gh.   Doja) și pe str. Mihai Bravu, precum și indicatoare rutiere cu semnificația ″Drum cu denivelări″ sau ″Denivelări pentru limitarea vitezei″. Totodată, pe podul de peste pârâul Dâmbu din strada Mircea cel Bătrân, se va  restricționa viteza la 30km/h și tonajul la 3,5 tone”, a mai informat Primăria Ploiești, cu privire la deciziile adoptate la nivelul Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației, constituite prin Dispoziția primarului Andrei Volosevici.

Autoritățile locale au lansat și un apel către cetățeni, să respecte aceste hotărâri și utilizeze rute ocolitoare, acolo unde este cazul.

Foto: Facebook/ Municipiul Ploiești (Mariana Alberta Popescu)

Back To Top