Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Municipalitatea ploieșteană a anunțat că, la începutul lunii februarie, ar putea fi reluate audiențele cu primarul municipiului. Decizia vine pe fondul scăderii ratei infectărilor cu Covid, la nivelul localității.

 

“Având în vedere contextul epidemiologic actual, intenționez ca, din luna februarie, să începem programul de audiențe cu cetățenii, respectând regulile de distanțare socială și igienă.

Transparența decizională și comunicarea directă sunt două principii importante în activitatea mea și a echipei mele, iar optimizarea relației dintre primărie și cetățeni rămâne o direcție esențială în activitatea noastră. 

Este necesar să avem aceste întâlniri directe cu ploieștenii pentru a discuta și soluționa concret problemele individuale ale acestora, care țin de activitatea municipalității, dar și pentru a percepe direct realitățile orașului și prioritățile sau propunerilor cetățenilor, așa încât Ploieștiul să evolueze și să se transforme într-o localitate atractivă pe harta României.

În prezent, lucrăm la structurarea bugetului Municipiului Ploiești, și astfel, în momentul în care voi începe programul de audiențe cu cetățenii, vom putea discuta concret problemele orașului raportate la bugetul acestui an”, a declarat primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici.

Edilul dorește să demareze programul de audiențe cu cetățenii începând cu 2 februarie 2021. Întâlnirile cu ploieștenii ar urma să aibă loc în fiecare zi de marți.

„Persoanele care doresc să intre în audiență, cu diferite situații legate de activitatea administrației publice locale, trebuie să completeze un formular de audiențe prin intermediul paginii de internet a municipalității www.ploiesti.ro sau să transmită o solicitare electronică pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conțină datele de identificare și de contact ale persoanei care solicită audiența, precum și expunerea pe scurt a problemei pentru care se solicită audiența la primarul Municipiului Ploiești. Totodată, există și posibilitatea depunerii unei cereri de audiență direct la Registratura Primăriei Municipiului Ploiești,  la sediul instituției din Piața Eroilor nr. 1 A”, au transmis reprezentanții municipalității.

Programarea la audiențe se va face în ordinea cronologică a depunerii cererilor.

Back To Top