Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

 

Anunt presa Baicoi 1

Anunt presa Baicoi 2

Anunt presa Baicoi 3

Orasul Baicoi este beneficiarul proiectului cu titlul: „CONSTRUIRE CENTRU CULTURAL - RECREATIV BAICOI – EXTINDEREA, MODERNIZAREA, REABILITAREA, DOTAREA, SCHIMBAREA FOLOSINTEI INITIALE CLADIRE FOST SPITAL HEPATITA SI CONSTRUIRE TROTUARE SI PISTE DE BICICLETE IN ORASUL BAICOI, JUDETUL PRAHOVA”, cod SMIS 126062, cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare nr. 5747/20.07.2020.

 

Proiectul este finantat in cadrul:

Programului Operational Regional 2014-2020, , Axa prioritara 13, prioritatea de investitii 9B, obiectivul specific 13.1 – Imbunatatirea calitatii vietii populatiei in orasele mici si mijlocii din Romania, respectiv Imbunatatirea spatiilor publice urbane.

Autoritatea de management: Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Organismul intermediar-Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

Valoarea totala a proiectului: 11.606.665,99  lei, din care contributia F.E.D.R. este 9.822.408,04 lei, fondurile alocate din bugetul national 1.502.250,61 lei, iar contributia cofinantarii din bugetul local este de 231.115,49 lei.

Proiectul se implementeaza in Orasul Baicoi pe parcursul unei perioade de 21 luni de la data semnarii contractului de finantare, respectiv, 20.07.2020-30.04.2022.

Obiectivul general al proiectului:

Investitia "CONSTRUIRE CENTRU CULTURAL - RECREATIV BAICOI – EXTINDEREA, MODERNIZAREA, REABILITAREA, DOTAREA, SCHIMBAREA FOLOSINTEI INITIALE CLADIRE FOST SPITAL HEPATITA" si "CONSTRUIRE TROTUARE SI PISTE DE BICICLETE IN ORASUL BAICOI, JUDETUL PRAHOVA" creaza premisele pentru a raspunde viziunii mentionate, dar si obiectivului strategic al orasului, respectiv “Utilizarea eficienta a tuturor resurselor fizice si umane, pentru realizarea unei dezvoltari economice si sociale durabile, care sa duca pe termen lung la cresterea standardului de viata al populatiei.” Obiectivul general al proiectului vizeaza imbunatatirea serviciilor culturale si recreative din orasul Baicoi prin realizarea unui Centru Cultural – Recreativ dotat cu spatii administrative, sali de spectacole multifunctionale, ateliere de dezvoltare personala, spatii culturale, precum si imbunatatirea spatiilor publice urbane din oras prin construirea de trotuare si piste de biciclete care sa faciliteze un acces ecologic si facil catre destinatii in care se desfasoara activitati esentiale pentru toate categoriile de utilizatori, inclusiv catre Centrul Cultural – Recreativ. Centrul Cultural – Recreativ se incadreaza in categoria A a investitiilor finantate de Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 13, prioritatea de investitii 9B, obiectivul specific 13.1 – Imbunatatirea calitatii vietii populatiei in orasele mici si mijlocii din Romania, respectiv Imbunatatirea serviciilor sociale, educationale, culturale si recreative - Construirea/extinderea/finalizarea/modernizarea/reabilitarea/dotarea cladirilor cu functii culturale si/sau recreative: centre de tineret, centre culturale, centre educationale, centre recreative, biblioteci, muzee, teatre, inclusiv prin schimbarea folosintei initiale a cladirilor. Trotuarele si pistele de biciclete se incadreaza in categoria B a investitiilor finantate de Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritara 13, prioritatea de investitii 9B, obiectivul specific 13.1 – Imbunatatirea calitatii vietii populatiei in orasele mici si mijlocii din Romania, respectiv Imbunatatirea spatiilor publice urbane.

Obiectivele specifice ale proiectului

-imbunatatirea infrastructurii pentru servicii cultural-recreative de calitate si grad sporit de accesibilitate pentru populatia orasului la astfel de servicii;

- imbunatatirea calitatii vietii locuitorilor orasului Baicoi din punct de vedere social, economic, al conditiilor de locuire si al calitatii mediului urban in care traiesc. Creare Centrului Cultural-Recreativ va avea ca efect incurajarea participarii cetatenilor din orasul Baicoi la viata comunitatii si interactiunea sporita a acestora. Mai mult, dezvoltarea infrastructurii pentru traficul pietonal si cel pentru biciclete va sprijini in continuare desfasurarea activitatilor economice in Orasul Baicoi, in conditii de dezvoltare durabila prin prisma accesului facil al locuitorilor catre punctele de interes economic ale orasului;

-cresterea gradului de siguranta a cetatenilor din orasul Baicoi - construirea de trotuare si piste de biciclete va permite reducerea numarului de victime provenite din accidentele rutiere, cu precadere din randul participantilor la trafic vulnerabili, prin mutarea traficului pietonal de pe partea carosabila/acostamentul drumurilor pe trotuarele pietonale nou amenajate;

-cresterea eficientei energetice a corpului existent al imobilului in care va functiona Centrul Cultural-Recreativ si construirea unui corp nou de cladire care sa respecte cele mai inalte standarde in ceea ce priveste eficienta energetica;

-reducerea poluarii din orasul Baicoi prin promovarea unui transport ecologic (transportul prin intermediul bicicletelor) si incurajarea participantilor la trafic de a alege acest mijloc de transport.

       

Persoana de contact: dl. Anghelache Florin-manager de proiect, avand urmatoarele date de contact:tel. fix 0244260830, fax 0244260987, tel. mobil 0728270056, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Date de contact:

Telefon:0244260830, fax 0244260987, mobil 0728270056

Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top