Categorie: Administraţie

Primarul din Măneciu, Auraș Dragomir, s-a întâlnit, luni, cu edilii comunelor Teișani și Izvoarele, într-o ședință de lucru privind detaliile tehnice ale proiectului de realizare a unei rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale în cele trei localități.

 

“Am avut prima întâlnire de lucru cu domnii Gheorghe Stanciu și Paul Grigore, primarii comunelor Teișani și Izvoarele pentru detalii tehnice referitoare la studiul de fezabilitate ce urmează a fi întocmit, împreună cu Consiliul Județean Prahova pentru investiția «Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în comunele Teișani, Izvoarele și Măneciu».

Consiliul Județean Prahova a aprobat deja, la inițiativa președintelui Iulian Dumitrescu, în luna decembrie 2020, o hotărâre în acest sens, urmând ca și Consiliile Locale din cele trei localități să aprobe în această săptămână hotărârile privind parteneriatul respective”, a anunțat Auraș Dragomir, primarul comunei Măneciu.

La finalul lunii decembrie, CJ Prahova a aprobat şase proiecte de hotărâre pentru intrarea în parteneriat cu mai multe primării, cu intenţia de finanţare în comun a unor studii de fezabilitate pentru introducerea reţelelor de gaze naturale. Tot atunci, președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, a anunțat rezultatul discuțiile pe care le-a avut, pe această temă, cu reprezentanţii Transgaz şi Distrigaz (VEZI DETALII).

Back To Top