Categorie: Administraţie

Primăria Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, informează cetățenii asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a Planului integrat de calitate a aerului pentru municipiul Ploiesti și comuna Brazi, acțiune care va avea loc la sediul Palatului Administrativ, Sala Europa, din Bulevardul Republicii nr. 2-4, în data de 20 ianuarie 2021, începând cu ora 17.00.

 

Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul administrației publice locale/județene, precum și pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, anunţă Primăria într-un comunicat de presă trimis marţi.

Cetățenii pot transmite, în scris, comentarii/întrebări/opinii, privind propunerea amintită, la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 19 ianuarie, se mai arată în comunicat.

Persoanele interesate trebuie să anunțe intenția de participare la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , pentru a se asigura respectarea masurilor privind distanțarea fizică.

Back To Top