Categorie: Administraţie

Primul lot din apartamentele noi recepționate de Primăria Ploiești, locuințe construite în Cartierul Libertății, au fost date în folosință. Contractele cu beneficiarii au fost semnate, a anunțat primarul municipiului.

 

“Au fost date în folosinţă primele 14 locuinţe din noile blocuri construite în Cartierul Libertăţii Ansamblul 9 Mai.

La sediul municipalităţii ploieştene s-au semnat 14 contracte de închiriere pentru noile locuinţe din cartierul Libertăţii, iar ploieştenii respectivi se vor putea muta, cât de curând, în noile case. În perioada următoare se vor semna şi celelalte contracte de închiriere.

Noile locuinţe, situate în strada Libertății nr. 3, sunt repartizate către persoanele îndreptăţite prevăzute la art.1 alin.3 din O.U.G. nr.74/2007 privind asigurarea fondului de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, în funcție de ordinea de prioritate, stabilită potrivit hotărârilor emise de Consiliul Local Ploieşti, cu respectarea legii”, a anunțat primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici.

120 de apartamente noi, aflate în cartierul Libertății, au fost recepționate de Primăria Ploiești de la începutul lunii decembrie, ele fiind destinate chiriașilor Primăriei proveniți din rândul persoanelor evacuate din imobilele ce au făcut obiectul legilor proprietății.

La finalul anului trecut, Andrei Volosevici anunța și că administrația locală caută soluții legale pentru ca unele dintre locuințe să poată fi repartizate personalului sanitar din spitalele din Ploiești, pentru motivarea acestor profesioniști.

Back To Top