Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova promite că va aloca în bugetul pe 2021 fonduri pentru lucrări de întreţinere la Spitalul Judeţean din Ploieşti, în special la Unitatea de Primiri Urgenţe, care e din nou în centrul unui scandal legat atât de starea deplorabilă în care a ajuns, cât şi de atitudinea personalului.

 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Tudone, a declarat că vor fi cu siguranţă sume în bugetul instituţiei pentru lucrări de întreţinere, explicând că e nevoie de o intervenţie, chiar şi în contextul în care la UPU e în derulare un proiect european de extindere şi modernizare. Existenţa şantierului nu e o scuză pentru modul în care arată acum Unitatea de Primiri Urgenţe, mai reclamă Tudone, care a criticat fosta conducere a Consiliului Judeţean pentru faptul că ar fi ignorat partea de întreţinere.

"Am luat la cunoştinţă fizic de această situaţie. Odată cu aprobarea bugetului cu siguranţă vor fi alocate sumele necesare pentru asigurarea lucrărilor de întreţinere în acest sector UPU. Ştim că nu putem face lucrări de investiţii, înturcât este prins într-un proiect european, ceea ce ne interzice să alocăm sume pentru investiţii, dar nu ne interzice să alocăm sume pentru întreţinere. Nu înţelegem de ce nu au putut fi alocate în cusul anului 2020 sume cu această destinaţie, care să asigure un minim de igienă în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe, care e unitatea care trebuie să asigure primul ajutor acordat pacientului la intrarea în Spitalul Judeţean. Cu siguranţă se vor aloca bani, nu numai pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, ci pentru a se asigura minima decenţă a asigurării actului medical în toate secţiile Spitalului Judeţean în anul 2021", a declarat Dumitru Tudone, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Pe acelaşi subiect: 

Back To Top