Categorie: Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean ia în calcul varianta de a veni cu un nou proiect de restructurare, anulând cu această ocazie hotărârea adoptată în urmă cu un pic mai mult de două luni, care prevedea eliminarea a 101 posturi din organigramă. Practic, potrivit unor surse din administraţia prahoveană, zilele acestea ar urma să fie publicată noua propunere de organigramă, iar fundamentarea proiectului va fi mai atent întocmită decât la organigrama din noiembrie 2020.

 

Odată cu acest nou proiect, hotărârea din toamna anului trecut ar urma să fie retrasă, în condiţiile în care ea fusese oricum suspendată de instanţă, în urma contestaţiilor depuse de mai mulţi angajaţi. Automat, şi litigiile vor rămâne fără temei.

Sursele mai anunţă că noua organigramă va fi mai atent fundamentată, astfel încât să fie evitate motivele care au dus la suspendarea aplicării hotărârii anterioare. Rămâne de văzut dacă noul proiect vizează doar aparatul de specialitate sau va viza şi celelalte direcţii subordonate Consiliului Judeţean, în condiţiile în care preşedintele instituţiei, Iulian Dumitrescu, anunţase în toamnă că va propune desfiinţarea direcţiilor de pază şi de întreţinere a drumurilor judeţene.

Back To Top