Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova propune, pentru şedinţa convocată pe 27 ianuarie, mai multe proiecte de restructurare, vizând aprobarea unei noi organigrame a aparatului de specialitate, respectiv desfiinţarea direcţiilor de pază şi drumuri. În total, 314 posturi ar urma să dispară.

 

În cazul organigramei, propunerea vizează retragerea hotărârii din noiembrie 2020, care stabilea o reducere de la 247 la 146 a numărului de posturi. Cum aceea fusese contestată în instanţă şi oricum nu ajunsese niciodată să se aplice oficial, conducerea Consiliului Judeţean intenţionează să o retragă complet, lăsând litigiile fără obiect, şi să vină cu un proiect probabil mai bine fundamentat, care mai permite alte cinci posturi faţă de propunerea anterioară. Astfel, organigrama publicată acum pe site-ul instituţiei prevede 151 de posturi, incluzându-le aici şi pe cele trei de demnitari.

Dacă va fi aprobată, ea ar urma să intre în vigoare de la 31 martie.

Pe ordinea de zi a aceleiaşi şedinţe din 27 ianuarie apar şi proiectele vizând desfiinţarea Direcţiei Judeţene de Pază şi Direcţiei de Protecţia Plantelor şi Întreţinerea Drumurilor Judeţene. Prima dintre aceste structuri are 159 de posturi în organigramă, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, iniţiatorul proiectului, susţine în expunerea de motive că desfiinţarea direcţiei şi externalizarea serviciului vor genera economii importante la buget. Mai exact, propunerea vine „în scopul gestionării eficiente a resurselor financiare limitate și reducerii cheltuielilor de personal, care în prezent presupune costuri ridicate, cât și pentru îmbunătățirea modalității de prestare a serviciului de pază pe criteriul eficienței economice” şi ar urma să aducă o economie de 11,56 milioane de lei pe an.

De cealaltă parte, la Direcţia de Întreţinere a Drumurilor sunt 59 de posturi, iar economia rezultată din desfiinţarea ei e estimată la 7,6 milioane de lei pe an. Aici, iniţiatorul invocă nevoia pentru o nouă abordare economică şi faptul că „această entitate nu mai îndeplinește nici conditiile de instituție publică” în conformitate cu definiţia din Codul Administrativ.

În aceeaşi şedinţă e propus în dezbatere şi un proiect de hotărâre privind aprobarea nivelului salariilor din 2021 la nivelul Consiliului Judeţean şi structurilor subordonate, propunerea fiind ca salariile să se menţină la nivelul din decembrie 2020.

Back To Top