Categorie: Administraţie

Vineri este prima zi de activitate pentru dr. Dan Ștefan Sîmpălean în funcția de director interimar al Spitalului de Pediatrie. În locul acestuia, primarul Andrei Volosevici a numit-o consilier pe probleme de Sănătate pe Maria Câju, fost vicepreședinte și fost președinte interimar al CJ Brașov.

 

“Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, are, de astăzi, un nou consilier pe probleme de sănătate la nivelul municipiului Ploiești, doamna Câju Mariana.

Noul membru al Cabinetului primarului Municipiului Ploiești, doamna Câju Mariana, are o importantă experiență în administrația publică, dar și în managementul unităților sanitare, fiind mai mulți ani consilier județean și ocupând funcții în comisiile de specialitate ale Consiliul Județean Brașov. De asemenea, a deținut și funcțiile de vicepreședinte și de președinte interimar al Consiliului Județean Brașov”, a anunțat, vineri, Primăria Ploiești.

Primarul Andrei Volosevici a dispus numirea, începând cu data de 29 ianuarie 2021, a fostului său consilier pe probleme de sănătate, dr. Dan Ștefan Sîmpălean, în funcția de manager interimar al Spitalului de Pediatrie Ploiești. „Alegerea noului manager al Spitalului de Pediatrie Ploieşti are la bază competenţa şi experienţa în domeniul managerial, doctorul Sîmpălean Dan Ştefan având specializare în domeniul managementului serviciilor de sănătate”, declara, săptămâna trecută, primarul Andrei Volosevici.

 Dr. Sîmpălean va rămâne la conducerea unității sanitare până la scoaterea la concurs a postului de manager. “Îmi doresc la nivelul Spitalului de Pediatrie Ploieşti realizarea unor proiecte viabile şi eficiente, care să asigure dezvoltarea acestui domeniu de interes la nivel local. Este nevoie ca împreună cu toţi angajaţii Spitalului de Pediatrie Ploieşti să se realizeze permanent îmbunătăţirea serviciilor medicale şi de îngrijire a pacienţilor, implicit a serviciilor de urgenţă, modernizarea echipamentelor de specialitate, la nivelul acestui spital, precum şi menţinerea unei comunicări profesioniste cu pacienţii şi familiile acestora. Îi doresc succes în această activitate noului manager al Spitalului de Pediatrie Ploieşti şi îi asigur pe angajaţii unităţii medicale de sprijinul administraţiei locale în viitoarele proiecte de dezvoltare şi modernizare”, a mai spus primarul municipiului cu prilejul anunțului referitor la schimbarea conducerii unității sanitare.

Foto: Facebook/ Mariana Câju

Back To Top