Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Actualul consilier local Cristian Ganea, fost viceprimar în mandatul trecut şi candidat la Primăria Ploieşti la alegerile din 2016 şi 2020, a fost numit la conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor Prahova, urmând să înceapă activitatea de la 1 februarie.

 

ADI Managementul Deşeurilor sau, mai pe scurt, ADI Deşeuri, aşa cum e cunoscută de mulţi, este o asociaţie compusă din aproape toate primăriile din Prahova plus Consiliul Judeţean şi care se ocupă cu supervizarea activităţilor de colectare şi transport al deşeurilor, activităţi desfăşurate de mai mulţi operatori, împărţiţi pe sectoare. Este aceeaşi asociaţie care a fost criticată în repetate rânduri de Primăria Ploieşti pe motiv că nu a luat măsuri în urma abaterilor operatorului care deserveşte municipiul şi alte mai bine de 30 de localităţi.

"Obiectivul meu este să ne ţinem de treabă, să se respecte contractele şi să se vadă o schimbare în managementul deşeurilor în tot judeţul şi în special în Ploieşti, unde sunt cunoscute problemele apărute de-a lungul timpului. N-aş vrea să avansez un termen, pentru că abia de luni încep oficial activitatea, dar o să fac tot posibilul ca să vedem o schimbare în bine într-un termen cât mai scurt", a declarat Cristian Ganea.

Fostul viceprimar a declarat că va începe luni activitatea şi că îşi va păstra şi mandatul de consilier local din partea Pro România.

Back To Top