Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Întâlnirea organizată marți după-amiază, la Primăria Ploiești, pe tema situației cartierului Mitică Apostol, a adus și câteva soluții concrete pentru problemele legate de infrastructura rutieră și rețelele de utilități din această zonă a Ploieștiului.

 

“Practic începem un amplu proiect de modernizare pe care îl vom face umăr la umăr cu locuitorii cartierului Mitică Apostol. Vom realiza, treptat, toată infrastructura acestui cartier și vom asigura, astfel, creșterea calității vieții pentru cetățenii din această zonă a Ploieștiului. Mă voi implica direct în derularea tuturor lucrărilor din cartierul Mitică Apostol pentru că cetățeanul este cel mai important partener al meu”, a anunțat primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici.

Una dintre temele discutate a fost legată de situația sistemului de canalizare, “care nu a fost recepționat în totalitate de către municipalitatea ploieșteană din cauza lucrărilor defectuos realizate. În acest context, reparațiile la sistemul de canalizare vor fi suportate de executantul acestor lucrări, S.C. ALPENSIDE S.R.L.. Situația în cartierul Mitică Apostol este mult mai complexă, urmând ca, după remedierea lucrărilor sistemului de canalizare, să se realizeze și o mini stație de epurare pe canalul din zonă, în acest sens fiind deja transmisă o cerere către Apele Române”, potrivit unui anunț făcut de Primăria Ploiești. 

Sursa citată a mai menționat, după întâlnirea de marți, că, din punct de vedere al situației rețelei de apă, s-a luat în discuție refacerea rețelei existente, precum și extinderea acesteia în tot cartierul, pe lungimea de 18,5 km rețea.

“De asemenea, se are în vedere și extinderea rețelei de gaze în tot cartierul Mitică Apostol, precum și realizarea branșamentelor individuale. În finalul acestor lucrări de investiții, se va putea derula și lucrarea de asfaltare a întregului cartier”, mai menționează informarea transmisă de municipalitatea ploieșteană.

Edilul șef al municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a solicitat reprezentanților firmelor prezente la întâlnire să prezinte, în cel mai scurt timp, o estimare a costurilor și termenele de execuție pentru a putea prinde o parte din aceste lucrări în bugetul Municipiului Ploiești, ce urmează să fie aprobat.

La ședința de marți au luat parte conducerea Primăriei Ploiești, reprezentanți ai operatorilor și firmelor care au efectuat lucrări în zonă, consilierul local Cristina Toma Cochinescu și reprezentați ai locuitorilor din cartierul Ploiești Vest (Mitică Apostol).

Back To Top