Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti pune la dispoziţia oamenilor un număr de telefon pentru sesizări legate de situaţia din unităţile de învăţământ. Începând de astăzi, veţi putea trimite sesizări legate de eventualele lipsuri sau probleme din interiorul grădiniţelor sau şcolilor, mergând până la problemele de trafic din zona acestor unităţi.

 

"Primăria Ploiești informează cetățenii că, începând de astăzi, va funcționa un număr de telefon - Telefonul primarului -  Siguranță în școli! - 0752246692, la care se vor putea semnala disfuncționalitățile de ordin material de la nivelul unităților de învățământ preuniversitar (creșe, grădinițe, școli gimnaziale, licee și colegii), existente în municipiul nostru. Astfel, consilierii personali ai primarului Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, vor prelua direct sesizările dumneavoastră, pentru a fi rezolvate în cel mai scurt timp", a anunţat municipalitatea, într-un comunicat de presă.

"Situațiile care pot fi reclamate la acest număr de telefon, pus la dispoziție de municipalitatea ploieșteană, pot fi legate de diverse probleme administrative, cum ar fi lipsuri materiale (produse pentru dezinfectare și igienizare), dificultăți în asigurarea utilităților (sistemele de încălzire, apă, iluminat), gestionarea circulației rutiere în apropierea unităților de învățământ pentru a se asigura fluidizarea accesului elevilor sau preșcolarilor, etc. Telefonul primarului -  Siguranță în școli! - 0752246692 -  va putea fi apelat de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 -16.00. Acest număr de telefon poate fi accesat și prin intermediul aplicației WhatsApp", se mai arată în comunicat.

Back To Top