Categorie: Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că renunţă la ideea de amenajare a viitorului spital municipal pe terenul fostei unităţi militare de pe strada Torcători şi propune ca acesta să fie construit în zona de sud, pe strada Ghighiului. Măsura este luată pentru a grăbi procedurile, crescând şansele ca obiectivul de investiţii să intre astfel pe lista sinteză propusă pentru 2021 de Compania Naţională de Investiţii.

 

Consiliul Local Ploieşti a fost convocat pentru vineri, într-o şedinţă extraordinară în care sigurul punct anunţat până acum este cel de schimbare a amplasamentului. Vestea bună este că, dacă autorităţile se mişcă repede, viitorul spital va fi construit de către Compania Naţională de Investiţii, din subordinea Ministerului Dezvoltării.

Terenul propus are o suprafaţă de 71.000 de metri pătraţi, este în proprietatea municipiului Ploieşti şi se află pe strada Ghighiului, în zona din spatele Hipodromului.

Andrei Volosevici a anunţat şi că nu va renunţa la ideea de preluare în patrimoniu a terenului de la fosta unitate militară de pe Torcători, însă, evident, acesta ar urma să primească altă destinaţie.

Back To Top