Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Dumbrava a aprobat, în unanimitate, la propunerea primarului localității, Marian Apostol, două proiecte referitoare la finanțarea obiectivului “Înfiinţare rețea de canalizare și stație de epurare ape uzate”.

 

Una dintre primele hotărâri adoptate, anul acesta, de CL Dumbrava a fost cea referitoare la aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizaţi pentru obiectivul “Înfiinţare reţea de canalizare şi staţie de epurare ape uzate”.

“Se aprobă principalii indicatori tehnico-economici actualizaţi ai proiectului «ÎNFIINŢARE REŢEA CANALIZARE ŞI STAŢIE DE EPURARE APRE UZATE», după cum urmează:

 PRINCIPALII INDICATORI TEHNICO-ECONOMICI AI INVESTIŢIEI

 1.1 Valoarea totală 8.730.367 lei, inclusiv TVA, din care: construcţii-montaj (C+M) 6.419.208 lei, inclusiv TVA;

 1.2 Durata de realizarea a proiectului este până la data de 31.12.2022 alocată lucrărilor de construcţii.

 1.3 Capacităţi (în unităţi fizice şi valorice):

            * Reţea de canalizare DN 250-6450 ml                                                                

            * Rețea de canalizare DN 3145-483 ml                                                                      

            * Cămin de inserţie 150 buc.

            * Camine racord de proprietăţi 57 buc.

            * Staţie de epurare 210 mc/zi”, se arată în hotărârea CL Dumbrava.

În completarea ei, legislativul local a aprobat un al doilea act, prin care a aprobat cofinanțarea la obiectivul de investiție amintit. Aceasta se ridică la suma de 598.262 de lei și va fi acoperită din bugetul local.

În toamna anului trecut, primarul localității Marian Apostol, includea finalizarea și punerea în funcțiune a rețelei de canalizare și a stației de epurare din satul Dumbrava pe lista investițiilor ale administrației locale (VEZI DETALII). Anterior, edilul anunțase că a depus, la Compania Națională de Investiții, o solicitare pentru obținerea finanțării în vederea extinderea sistemului de canalizare din comună (VEZI DETALII).

Foto ilustrație

Back To Top