Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, în şedinţa de astăzi, un proiect discutat de mai multe luni, vizând atragerea de fonduri europene pentru achiziţia de dotări la Spitalul Judeţean din Ploieşti pentru o mai bună gestionare a crizei sanitare. Proiectul european propus are o valoare de 8,4 milioane de lei, care include şi decontarea din fonduri europene a unor cheltuieli făcute din resurse proprii undeva pe la începutul pandemiei.

 

Proiectul de hotărâre a trecut fără emoţii de votul consilierilor judeţeni în şedinţa de astăzi. Conform demersului, au fost aprobate proiectul european propriu-zis, cheltuielile aferente şi parteneriatul dintre CJ Prahova şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Mai departe, cererea de finanţare, însoţită de celelalte documente, va fi depusă în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.

Dacă va fi aprobată, spitalul va obţine fonduri europene pentru decontarea unor cheltuieli deja realizate sau efectuarea de cheltuieli noi, lista bunurilor propuse incluzând patru ventilatoare, zece paturi de terapie intensivă, zece nebulizatoare pentru dezinfecţie, un analizator electrochemiluniscenţă, un analizator automat hemoglobină glicozată şi o unitate CT media scan inovativă de urgenţă. Aceasta din urmă e propusă pentru Secţia Boli Infecţioase şi are cea mai mare valoare, aproape 5,7 milioane din totalul de 8,4 milioane al întregului proiect european.

Back To Top