Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Afectată de mai multă vreme de probleme, faţa corpului nordic al Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" Ploieşti este inclusă într-un proiect de restaurare şi înlocuire a tâmplăriei exterioare. Consiliul Local a aprobat joi actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi acestei investiţii.

 

Proiectul va costa aproximativ 4,3 milioane de lei cu tot cu TVA, din care 3,5 milioane pentru lucrările propriu-zise şi restul pentru taxe, avize, proiectare sau expertizare tehnică, potrivit informaţiilor oficiale publicate pe site-ul Primăriei Ploieşti.

Proiectul vizează aripa de nord a unităţii de învăţământ.

În aceeaşi şedinţă, forul legislativ ploieştean a aprobat cu unanimitate de voturi un proiect de investiţii pentru modernizarea a opt unităţi de învăţământ care nu reuşiseră să obţină autorizaţiile de securitate la incendiu. Lucrările sunt estimate la 8,7 milioane de lei. Proiectul vizează colegiile "I.L. Caragiale" şi "Lazăr Edeleanu", Liceul Tehnologic de Transporturi, şcolile "I.A. Bassarabescu", "Rareş Vodă", "Sf. Vasile", grădiniţele "Crai Nou" şi nr. 28

Back To Top