Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autorităţile din Prahova anunţă că vor demara verificări la mai multe poduri aflate pe drumurile judeţene şi considerate un risc pentru circulaţia rutieră. Nu e exclusă nici varianta de închidere a circulaţiei în cazul în care se constată probleme grave.

Vor exista comisii mixte, compuse din reprezentanţi ai Direcţiei Tehnice din CJ şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Apostol. Acesta a amintit că mai multe poduri rutiere fie au fost expertizate recent şi încadrate în categorii de risc, fie n-au mai fost expertizate de ani întregi, fiind de aşteptat ca şi aici să se ascundă probleme serioase.

"Vom merge în echipe mixte, vom lua fiecare pod în parte şi vom vedea care sunt problemele la zi. Aşa cum am mai spus, multe poduri aflate pe drumurile judeţene au expertizele tehnice expirate, în multe cazuri acele expertize indicând încă de acum câţiva ani că sunt probleme, care s-ar fi putut agrava în timp", a declarat vicepreşedintele Cristian Apostol.

Back To Top