Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Județean Prahova intenționează să elaboreze un plan de atenuare și adaptare la schimbări climatice.

O cerere de finanțare a Planului de atenuare și adaptare la schimbări climatice în județul Prahova a fost depusă luni, 29 martie, în cadrul Programului RO-Mediu.  Potrivit reprezentanților CJ, valoarea maximă a finanțării nerambursabile este de 125.000 euro, iar documentația în sine va fi elaborată de administrația publică județeană, în parteneriat cu Consiliul Local al Municipiului Ploiești, Universitatea Politehnică din București și o universitate din Islanda.

„Fiecare investiție pe care o facem în județ are în vedere reducerea emisiilor de dioxid de carbon și atenuarea schimbărilor climatice. Pentru ca eforturile administrației publice județene în această direcție să se coordoneze cu cele ale primăriilor și ale actorilor economici, avem nevoie de un plan pe termen mediu şi lung care să ne conducă, în Prahova, la o economie sustenabilă și competitivă”, a declarat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

Reprezentanții CJ punctează că, prin schema de granturi mici pentru „Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbările climatice în municipalități”, programul ,,Mediu, adaptare la schimbările climatice și ecosisteme” (RO-Mediu) își propune creșterea capacității autorităților locale privind atenuarea și adaptarea la schimbările climatice. Obiectivul acestui program îl reprezintă îmbunătățirea stării mediului înconjurător în ecosisteme şi reducerea efectelor adverse ale poluării și ale altor activități ale omului.

“Prin această schemă de granturi mici, administrațiile publice vor putea identifica impactul schimbărilor climatice la nivel local/regional, vor putea formula măsuri fezabile de atenuare si adaptare şi vor putea realiza un plan de implementare al acestor măsuri. Planurile de atenuare şi adaptare vor fi concepute luând in considerare atât nevoile locale/regionale identificate, cât şi contextul european din strategia UE privind adaptarea la schimbările climatice. Etapa de implementare a planurilor de atenuare si adaptare va fi realizată prin intermediul unui apel de proiecte ulterior în cadrul Programului RO-Mediu”, se mai arată în informarea transmisă de CJ Prahova.

Back To Top