Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Poliţiştii locali din Ploieşti ar putea primi, în 2021, camere de monitorizare portabile, de tip body cam, pe modelul celor folosite de Poliţia Rutieră.

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a anunţat astăzi că aceste dotări se numără printre priorităţile autorităţilor, fiind menite pe de o parte să le asigure un grad de protecţie mai mare agenţilor, iar pe de altă parte să contribuie la monitorizarea mai bună a lor, în condiţiile în care există numeroase nemulţumiri cu privire la activitatea Poliţiei Locale Ploieşti. 

"Pe exemplul poliţiştilor de la circulaţie, în următoarea perioadă intenţionez să dotez fiecare patrulă de Poliţie Locală - că vorbim de intervenţie, de ordine publică, de cei care se ocupă de mediu, de cei care se ocupă de activităţi comerciale - cu acele camere de luat vederi şi microfon, pentru a capta ce se întâmplă. Vedem exact dacă sursa va însemna ajutor din partea partenerilor noştri sociali sau pur şi simplu bugetul Primăriei. Logica este simplă, avem şi o monitorizare a activităţii funcţionarilor Primăriei, dar şi evităm anumite discuţii legate de evenimente neplăcute sau altercaţii", a afirmat primarul Andrei Volosevici.

Back To Top