Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti dezvăluie planurile pentru o nouă tentativă de a obţine în patrimoniu Casa Căsătoriilor, una dintre variantele luate acum în cacul vizând oferirea la schimb a fostului sediu Peco sau vânzarea acestuia şi folosirea banilor pentru a cumpăra clădirea istorică de pe Bulevardul Independenţei.

Ideea, anunţată astăzi de primarul Andrei Volosevici, vine în contextul în care fostul sediu Peco, deţinut de SC Hale şi Pieţe, ar urma să fie eliberat peste câteva luni, odată cu mutarea actualului chiriaş, Tribunalul Prahova, în viitorul palat de justiţie.

"Mi se pare obligatoriu să fiu atent la solicitările ploieştenilor, care îşi doresc foarte mult ca acel imobil - unul cu tradiţie, cu lucruri pe care le ţinem în suflet cu toţii - să fie achiziţionat de Primărie. Una dintre variantele de lucru pe care ne-am gândit să le punem în practică este ca în momentul în care se eliberează spaţiul de la clădirea PECO, unde îşi desfăşoară în momentul acesta activitatea Tribunalul Prahova - pentru că acest spaţiu pare că va fi eliberat în două-trei luni, dat fiind faptul că s-a făcut Palatul Justiţiei - să folosim sau să vindem acel imobil sau să facem un schimb sau să găsim o formulă şi să achiziţionăm Casa Căsătoriilor, după care - de ce nu? - şi pe fonduri europene, şi cu ajutorul partenerilor sociali, şi cu bugetul Primăriei, să începem s-o renovăm, pentru că este un simbol al Ploieştiului. Este gândirea pe care o am, care va fi supusă cenzurii Consiliului Local şi celor de la Hale şi Pieţe. Cinstit, nu cred că se va opune cineva, pentru toţi avem ceva în suflet cu această Casă a Căsătoriilor şi atunci cred că nu va fi nici cea mai mică problemă să găsim formula s-o achiziţionăm şi s-o refacem şi să nu mai avem o ruşine pe Bulevardul Castanilor", a declarat Andrei Volosevici.

Back To Top