Categorie: Administraţie

Primăria Ariceștii Rahtivani a achitat 124.040 de lei, echivalentul a 25.000 de euro, unei firme de consultanță pentru realizarea ”Strategiei de Dezvoltare Locală a comunei”, un document de 254 de pagini întocmit de o firmă al cărei asociat unic și administrator este coleg de partid cu primarul.

Potrivit Observatorulph.ro, administrația locală a plătit pentru această strategie cam 100 de euro/pagină. Documentul a fost elaborat de firma de consultanță ARBY PROIECT SRL din Târgșorul Nou, care a obținut contractul în noiembrie, prin cumpărare directă, la finalul unei proceduri derulate în timp record, după cum mai dezvăluie sursa citată.

Firma îi aparține Andreei Roxana Pandele, membru USR-Plus, ca și primarul din Ariceștii Rahtivani, Gheorghe Orbu, mai scriu jurnaliștii de la Observatorulph.ro. ”La documentul respectiv au lucrat patru specialiști și a fost prelucrat un volum uriaș de informații, inclusiv datele furnizate în urma procesului de consultare publică a populației. Acesta a constat în câteva sute de chestionare online și peste 100 de chestionare completate fizic. Nu cred că munca oamenilor poate fi cuantificată la metru cub de hârtie și nu văd relevanța în ceea ce privește apartenența mea politică”, a explicat Pandele, pentru sursa citată.

Primarul din Ariceștii Rahtivani nu a oferit, până acum, un punct de vedere pe acest subiect despre care puteți citi mai multe detalii pe observatorulph.ro.

Back To Top