Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Reprezentanţii PSD Ploieşti au reclamat, într-o conferinţă de presă organizată vineri, că proiectul de refacere a pasajelor subterane din Bariea Bucureşti rămâne blocat, deşi contractul de execuţie este semnat, iar varianta ocolitoare pe la aşa-zisul pod de lemn a fost dată în folosinţă.

"Având în vedere că executarea lucrărilor impunea spargerea carosabilului, la acel moment am înţeles necesitatea terminării proiectului «Podul de lemn», pentru a avea o alternativă a traficului, ţinând cont că ar fi fost singura care ar fi legat Bariera Bucureşti de restul oraşului. Neputând începe lucrările la pasaje până când nu se termina noul pod, a trebuit să amânăm o perioadă bugetarea proiectului. Astfel, la începutul acestui an, am făcut o interpelare adresată domnului primar, întrebând despre stadiul acestui proiect. Nefiind aprobat nici bugetul naţional, nici cel judeţean, nu ştiam exact câţi bani am putea duce în această direcţie. După ce a trecut bugetul acestui an, am văzut că la această poziţie au fost puşi doar 10.000 de lei, sumă care este îndeajuns doar cât să rămână această poziţie deschisă", a reclamat Robert Vîscan, unul dintre cei doi consilieri locali ai PSD Ploieşti din acest mandat.

În replică, primarul Andrei Volosevici a declarat că proiectul va fi derulat cu bani luaţi dintr-un credit bancar şi că municipalitatea aşteaptă avizul din partea Comisiei de Avizare a Împrumuturilor Locale.

Back To Top