Categorie: Administraţie

Primăria organizează o dezbatere publică în data de 21 iulie,  ora 15:00, cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, pe domeniul public al municipiului Ploieşti.

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, fiind postat în data de 10 iunie la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională.

Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute și se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre, acestea se vor face prin intermediul platformei on-line pusă la dispoziție în acest sens de municipalitate, pentru care persoanele interesate vor trebui să comunice adrese de e-mail valide, la care le va fi transmis un link activ, în vederea accesării platformei, a anunţat Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă transmis astăzi. Accesul la platforma electronică se poate realiza în ziua și la ora desfășurării dezbaterii, cu cel mult 15 minute înainte de demararea acesteia.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită până pe data de 20.07.2021, adresele de e-mail ce vor fi utilizate în acest sens, pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Dezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității.

(Sursa foto: arhivă)

Back To Top