Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Fostul prefect şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Adrian Semcu, ultima oară şef la Hidro Prahova, a fost instalat, în această săptămână, pe postul de director adjunct la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, fiind detaşat din postura de consilier personal al primarului.

Adrian Semcu şi-a început joi activitatea ca director adjunct la SGU Ploieşti şi va avea în subordine serviciile care se ocupă de cimitire, parcări cu plată şi spaţii verzi.

Politicianul a ocupat, în ultimii ani, postul de director Hidro Prahova, fiind demis la începutul lunii iunie de la conducerea operatorului cu capital public, după mai multe acuzaţii lansate de consilierii judeţeni, în special de cei din USR-PLUS. La scurt timp după demitere, el a fost adus, cu jumătate de normă, în cabinetul primarului, pe un post de consilier personal, iar acum a fost detaşat la SGU.

Back To Top