Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Asociaţia de dezvoltare comunitară creată de Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Ploieşti pentru gestionarea sistemului de termoficare a căpătat personalitate juridică.

ADI Termie, aşa cum e cunoscută asociaţia pentru autorităţi, a fost constituită de CJ Prahova, în calitate de proprietar al centralei termice de la Brazi şi al reţelei primare, şi de Primăria Ploieşti, ca proprietar al reţelei secundare, înţelegerea fiind ca, odată constituită, această asociaţie să lanseze licitaţia pentru desemnarea viitorului operator.

“Mai sunt pași de făcut până la licitația pentru desemnatea viitorului operator”

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Dumitru Tudone, a declarat astăzi că asociaţia a fost recunoscută printr-o decizie a Tribunalului Prahova, însă că până la licitaţie mai rămân câţiva paşi procedurali de efcuat: "Tribunalul Prahova a aprobat acordarea personalităţii juridice. Aşteptăm să treacă perioada de contestaţii, după care vom trece imediat la completarea schemei de personal, realizarea studiului de fezabilitate - care este necesar, pentru că noi avem doar un studiu de oportunitate - după care urmează scoaterea la licitaţie a serviciului".

Contractul cu Veolia expiră în 2022. Rămâne Ploieștiul fără apă caldă?

Actualul contract cu Veolia Energie Prahova, deja prelungit în 2019, expiră pe 15 mai 2022. ADI Termie e deja în criză de timp, în condiţiile în care nici măcar nu există un caiet de sarcini pentru viitoarea licitaţie, însă autorităţile judeţene dau asigurări că se va găsi o soluţie astfel încât să nu fie suspendată furnizarea apei calde în Ploieşti, dând de înţeles că, în scenariul în care licitaţia n-ar fi gata până la mijlocul lunii mai, s-ar putea apela la o încredinţare pe perioadă determinată, în procedură de urgenţă.

Back To Top