Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a anunţat finalizarea licitaţiei ţinute pentru contractarea unui credit de 165 de milioane de lei, echivalentul a peste 33 de milioane de euro la cursul zilei, bani care vor fi utilizaţi pentru finanţarea unor proiecte de investiţii.

Este de aşteptat ca zilele viitoare să fie semnat contractul cu UniCredit, banca de la care CJ Prahova urmează să ia un credit pe zece ani, cu primii doi ani de graţie, la o dobândă calculată pe baza ROBOR la şase luni plus 1,1%. Potrivit calculelor făcute de compartimentul de achiziţii al instituţiei, costul total al acestui împrumut va fi de 23,4 milioane de lei.

Spitale, gaze şi drumuri, printre priorităţi

"Tragerile vor fi efectuate în funcţie de necesităţi. Lista investiţiilor care pot să fie finanţate prin acest credit a fost aprobată de Consiliul Judeţean, însă poate fi actualizată în situaţia în care, de exemplu, pentru unele dintre obiectivele luate în calcul ar urma să primim finanţări nerambursabile", a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Dumitru Tudone.

Pe lista obiectivelor finanţabile, aprobată la începutul anului de Consiliul Judeţean, se numără două proiecte de modernizare a unor drumuri judeţene din fonduri europene, proiectele de introducere a reţelelor de gaze, plata cofinanţării pentru modernizarea ambulatoriului de la Maternitatea Ploieşti, tot din fonduri europene, şi plata contribuţiei proprii la un alt proiect european din domeniul sănătăţii, cel de extindere şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean.

Back To Top